ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ…

Παπ15Με το αυτονόητο, δηλαδή τη στήριξη του Κ. Τζανακούλη από τη ΝΔ άρχισαν να ασχολούνται πολλοί στη Λάρισα χθες λες και ο γραμματέας του κόμματος Α. Παπαμιμίκος είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαν πει όλη στη ΝΔ, δηλαδή ότι “θα στηρίξουμε όλους τους εν ενεργεία δημάρχους που θα είναι και πάλι υποψήφιοι”.

Αλλωστε πριν πει οτιδήποτε ο κ. Παπαμιμίκος είχε φροντίσει να μας ενημερώσει για τη στήριξη από τη ΝΔ ο ίδιος ο δήμαρχος Κ. Τζανακούλης, ο οποίος ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του ξεκαθάρισε ότι θα έχει τη στήριξη της ΝΔ όπως την είχε και σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Είχε πει την Τρίτη συγκεκριμένα ο δήμαρχος:

“Για την ιστορία θυμίζω, γιατί γίνεται πολύ συζήτηση ότι εγώ ούτε ζήτησα ούτε πήρα ποτέ χρίσμα από πουθενά. Είχα βέβαια τη στήριξη του κόμματος της ΝΔ και όχι μόνον, που και τώρα την έχουμε και αυτό δεν το ξεχνάμε”.

Προς τι λοιπόν οι ενστάσεις και οι διαμαρτυρίες, όταν όλοι ήξεραν ότι η ΝΔ θα στηρίξει τους εν ενεργεία δημάρχους;

Ή μήπως κάποιος περίμενε ότι η ΝΔ θα άφηνε ορφανή τη Λάρισα.

Και μην ξεχνάμε ότι πέραν του κ. Τζανακούλη που και αυτός εμφανίζεται ανεξαρτητονεοδημοκράτης, όλοι οι άλλοι θέλουν να εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ