“ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΜΑΡΓΑΡΤη Θεατρική παράσταση «Καληνύχτα Μαργαρίτα», θα ανεβάσει η ερασιτεχνική θεατρική σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής», του Δήμου Λαρισαίων στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου Λάρισας στη Νεάπολη. Η έναρξη των παραστάσεων έχει οριστεί για την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 9 μ.μ.

Η υπόθεση του έργου αφορά στην παρηκμασμένη επαρχιακή μεγαλοαστική οικογένεια Περδικάρη, τις εσωτερικές έριδες και τους ανταγωνισμούς της που οξύνονται στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, κι έρχονται με δραματικό τρόπο στην επιφάνεια από τη Μαργαρίτα, και τη συμμετοχή της στην Εθνική Αντίσταση.

Η νεαρή κοπέλα αντιλαμβανόμενη τον φαύλο οικογενειακό κύκλο στον οποίο ζει, αποφασίζει να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, όχι μόνο από την οικογένεια και το περιβάλλον της, αλλά και από την ίδια τη ζωή, και τα επιχειρήματά της τα βρίσκει μέσα στο ίδιο της το σπίτι…

Τους ρόλους θα ερμηνεύσουν οι: Εύη Τρούμπουλου, Βασιλική Παπαευαγγέλου, Βασιλική Ξαφούλη, Σοφία Βαναριώτη, Μαρία Μπούρμπουλα, Μαρίνα Αρχοντούλη, Παναγιώτα Τσιανογιάννη, Κατερίνα Πουρουτίδου, Σταυρίνα Τσιάρα, Ειρήνη Σιδηροπούλου, ‘Όλγα Οικονόμου, Κίμωνας Μπαχατίρογλου, Χρήστος Ορκόπουλος, Γιάννης Χλόπτσιος, Δημήτρης Χασάπης, Στέργιος Πασχούδης, Δημήτρης Ζαφειρούλης, Γιάννης Βαλιώτης, Βαγγέλης Γκαμπλιάς, Κωνσταντίνος Νικολακούλης, Γιάννης Τσιάτσιος, Δημήτρης Λαδιάς και η μικρή Ελευθερία Ζέρβα.

Η σκηνοθεσία είναι του Παύλου Ζέρβα, τα σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη, η μουσική της Βιργινίας Καραγιώργου και η οργάνωση των παραστάσεων της Ελένης Φασούλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ