ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Ν. ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑ Η “ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ”

τσιλιμιγκαςΤην απόφασή τους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του καθηγητή της καρδιοχειρουργικής Νίκου Τσιλιμίγκα, για τη θέση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, πήραν χθες το βράδυ, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Θεσσαλών Δύναμη” που συνεδρίασαν ύστερα από κάλεσμα που απηύθυνε η επικεφαλής της παράταξης Ευαγγελία Λιακούλη.

Βάσει των όσων αποφασίστηκαν τα στελέχη της παράταξης, από ολόκληρη τη Θεσσαλία, αναμένεται να συγκροτήσουν μαζί με στελέχη άλλων αυτοδιοικητικών παρατάξεων και ανένταχτους της κεντροριστεράς μία νέα αυτοδιοικητική κίνηση, θα συντάξουν άμεσα μία διακήρυξη αρχών και θέσεων και θα επιδοθούν σε συγκέντρωση υπογραφών στήριξης της υποψηφιότητας του κ. Τσιλιμίγκα, ώστε πολύ σύντομα να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση θέσεων, αλλά και υποστηρικτών της υποψηφιότητας του γνωστού καθηγητή.

Παράλληλα και ο κ. Τσιλιμίγκας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, παρουσιάζοντας και μια ομάδα άμεσων συνεργατών του, που θα προέρχονται τόσο από την παράταξη Θεσσαλών Δύναμη, κορυφαία στελέχη της οποίας πίεσαν από την πρώτη στιγμή για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, όσο και από την παράταξη του κ. Θ. Ζαχαρόπουλου που είχε κατέβει στις περιφερειακές εκλογές του 2010 με τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ, αν και ο ίδιος ο επικεφαλής έχει αποχωρήσει από το κόμμα.

Πάντως στα “αγκάθια” της υποψηφιότητας του κ. Τσιλιμίγκα είναι η απουσία του κ. Φ. Αλεξάκου από το ψηφοδέλτιο, αφού ο πρώην νομάρχης έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας αλλά και των κ.κ. Εύης Αδαμάκη από τη Μαγνησία και Λώρεν Κασσοπούλου από τα Τρίκαλα για καθαρά προσωπικούς και όχι πολιτικούς λόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ