ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

pantopΤο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρισας επισκέφθηκε ο βουλευτής ΝΔ του Νομού κ. Χρήστος Κέλλας.  Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία του κοινωνικού παντοπωλείου, για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει στους δημότες Λάρισας αλλά και γενικότερα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Ο κ. Κέλλας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την άρτια οργάνωση του κοινωνικού παντοπωλείου, εκφράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήριά του, στο προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Αμέσως μετά το τέλος της επίσκεψης ο βουλευτής δήλωσε « Κάθε φορά που βρίσκομαι σε αυτόν εδώ τον χώρο αισθάνομαι συγκίνηση γιατί όλη αυτήν η προσπάθεια ξεκίνησε επί των ημερών μου ως Αντιδημάρχου Λάρισας και έχει ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το κοινωνικό παντοπωλείο επιτελεί μέγιστο κοινωνικό έργο. Πολλοί συνάνθρωποί μας βρίσκουν εδώ ένα χέρι βοηθείας. Μέσα από τη δράση του κοινωνικού παντοπωλείου, αξίες όπως η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός, η ανιδιοτελής προσφορά και η φιλανθρωπία, παίρνουν σάρκα και οστά. Όλοι μας στο μέτρο που μπορούμε ο καθένας, πρέπει να ενισχύουμε τέτοιες προσπάθειες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ εκ βαθέων όλους όσους συμβάλλουν στο κοινωνικό πρόσωπο του παντοπωλείου, τους ιδιώτες επιχειρηματίες για την θερμή στήριξη που επιδεικνύουν, γιατί  χωρίς την δική τους συμβολή δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, καθώς και τους υπαλλήλους, οι οποίοι με δύναμη ψυχής και χαμόγελο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου».

Στην συνάντηση παρευρέθησαν  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων κα. Λίνα Ντάβαρη, η Δ/ ντρια Πρόνοιας κα. Έφη Ζιώγα, ο διαμερισματικός σύμβουλος του 1ου  δημοτικού διαμερίσματος Λάρισας κ. Χρήστος Βαιούλης, καθώς και το προσωπικό του κοινωνικού παντοπωλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ