ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ Ο ALPHA ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΧΙΠΙΣΣΑ»

Σε μια απίστευτη ενέργεια προχώρησε o τηλεοπτικός σταθμός Alpha το μεσημέρι της Κυριακής 9 Μαρτίου 2014. Κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας του Αλέκου Σακελλάριου «η Θεία μου η Χίπισσα» (1970) με τη Ρένα Βλαχοπούλου, παρατηρήθηκε κόψιμο δυόμιση λεπτών από τη σκηνή στα Ματάλα, χωρίς μάλιστα να μεσολαβεί διαφημιστικό διάλειμμα…

Αυτό σημαίνει ότι το κόψιμο ήταν προγραμματισμένο. Αντίθετα στην προβολή της ταινίας λίγες μέρες πριν, την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 22:00, από τον ίδιο σταθμό, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, αυτά τα δυόμιση λεπτά προβλήθηκαν κανονικά.

Τι συμβαίνει σε αυτά τα δυόμιση λεπτά;

Ο Δημήτρης Ταμπόσης ερμηνεύει το τραγούδι «Search for Love» του Μίμη Πλέσσα, συνοδευόμενος από χορογραφία του Φώτη Μεταξόπουλου, δίπλα στις διάσημες σπηλιές μέσα στους βράχους στα Μάταλα της Κρήτης κοντά στην Φαιστό, εκεί που βρήκαν τον παράδεισο τους οι χίπηδες τη δεκαετία του ’60, έως τον διωγμό τους που έγινε με πρωτοβουλία της τοπικής εκκλησίας και με τη βοήθεια της χωροφυλακής και του στρατού.

Μια σημαντική λεπτομέρεια: η σκηνή ξεκινά με ζουμ πάνω στην «μπότα» της ντραμς του συγκροτήματος που υποτίθεται εκτελεί το κομμάτι του Μίμη Πλέσσα. Πάνω στη «μπότα» είναι γραμμένα 3 γράμματα: LSD.

ertopen.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ