ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

epimΤο Επιμελητήριο Λάρισας και ο Οργανισμός Enterprise Greece («Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.»), πρώην Invest in Greece («Επενδύστε την Ελλάδα Α.Ε.»),  θα πραγματοποιήσουν ειδική εκδήλωση

την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 και ώρα 18.00 μ.μ. με θέμα την παρουσίαση της νέας υπηρεσίας του Enterprise Greece: «Ο Διαμεσολαβητής του Επενδυτή». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Επιμελητηρίου, στον 2ο όροφο.

Τη νέα υπηρεσία θα παρουσιάσει ο επικεφαλής της υπηρεσίας  «Διαμεσολαβητής του Επενδυτή» του Enterprise Greece, κ. Χάρης Αμιλίδης.

Η υπηρεσία του  «Διαμεσολαβητή του Επενδυτή» εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των ενεργειών για ενίσχυση των επενδυτικών κινήτρων στην Ελλάδα και θεσμοθετήθηκε με τον πρόσφατο Νόμο «Διαμόρφωση Φιλικού Αναπτυξιακού Περιβάλλοντος για τις Στρατηγικές & Ιδιωτικές  Επενδύσεις» του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Η υπηρεσία του «Διαμεσολαβητή του Επενδυτή» ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Απρίλιο του 2013 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ενώ στεγάζεται και λειτουργεί στον Οργανισμό Enterprise Greece. Στόχος της νέας υπηρεσίας του Enterprise Greece είναι η διευκόλυνση και επιτάχυνση όλων των επενδυτικών σχεδίων άνω των δύο εκατομμυρίων (2.000.000) ευρώ, αναφορικά με συγκεκριμένα εμπόδια που ανακύπτουν κατά τη  διαδικασία αδειοδότησής τους και επηρεάζουν την πορεία υλοποίησής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ