ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ 4ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε όλη αυτή την τραγωδία, μια στιγμή ανακούφισης και ευτυχίας για τους wδιασώστες που βρίσκονται στο σημείο όπου έγινε η τεράστια κατολίσθηση του Σαββάτου, κοντά στις πόλεις  Oso και Darrington, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. 14 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 176 αγνοούνται. Το Βίντεο δείχνει την στιγμή που οι διασώστες κάνουν μια αξιοπρόσεκτη ανακάλυψη: ένα 4χρονο αγοράκι να περιφέρεται στην περιοχή όπου ήταν κάποτε το σπίτι του…

Σύμφωνα με ένα post στο facebook σελίδα της ομάδας, που πραγματοποιούσαν ασκήσεις το πρωί της κατολίσθησης κοντά Oso, Ουάσιγκτον. Ως εκ τούτου, ήταν σε θέση να φθάσουν στον τόπο της καταστροφής πολύ γρήγορα.

Όταν η λάσπη χτύπησε το σπίτι τους το Σάββατο,ο 4χρονος Jacob Spillers ήταν στο σπίτι με τον πατέρα του, Billy Spillers και τα τρία αδέλφια του. Η μητέρα του, Jonielle Spillers, ήταν στη δουλειά της.

Ο Jacob είναι ο μόνος που σώθηκε γιατί όπως είπε στους διασώστες του, βρισκόταν στο δεύτερο όροφο και μπόρεσε να βγει έξω, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν παγιδευτεί.
Έχει επανασυνδεθεί με τη μητέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ