ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΡΑΠΕΡ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

BenzinoΟ διάσημος ράπερ από την Ατλάντα, Raymond Scott, 48 ετών, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Benzino, πυροβολήθηκε ενώ πήγαινε να παρακολουθήσει τη νεκρώσιμη ακολουθία της μητέρας του, μετά από φιλονικία με συγγενή του το Σάββατο στη Μασαχουσέτη…

Ο Benzino, πρώην ιδιοκτήτης του χιπ χοπ περιοδικού The Source τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από έντονο καυγά που είχε ξεσπάσει μεταξύ των μελών της οικογένειας κατά τη διάρκεια της  νεκρικής πομπής στους δρόμους του Duxbury λίγο πριν το μεσημέρι.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ανιψιό του Benzino, τον 36χρονο Gai Scott.

Σύμφωνα με πηγές, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πομπής, ο ύποπτος έβγαλε το όπλο του ενώ βρισκόταν δίπλα στο αμάξι του Benzino και άνοιξε πυρ, χτυπώντας τον τρεις φορές.

Συγγενείς δήλωσαν ότι ο Benzino και ο ανιψιός του είχαν διαφορές για κάποιο χρονικό διάστημα, και η εχθρότητα μεταξύ των δύο ανδρών κορυφώθηκε κατά τη διάρκεια της κηδείας της μητέρας του ράπερ, Mary Scott, που απεβίωσε στις 20 Μαρτίου.

Ο Benzino είναι περισσότερο γνωστός για την έκδοση του περιοδικού The Source το 1988. Μια δεκαετία αργότερα, πήγε με τους Made Men, ενώ τη φήμη του χρωστάει και στη διαμάχη του με τον Eminem που κράτησε περισσότερο από μια δεκαετία. Η καθαρή αξία του εκτιμάται στα $ 10 εκατομμύρια.

DailyMail

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ