ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΕΛΤη θέση του παίρνει ο Θεοδόσης (Σάκης) Αποστολίδης

Επιστολή παραίτησης από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Λαρισαίων, απέστειλε στον Δήμαρχο Λάρισας κ. Κώστα Τζανακούλη, ο βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κέλλας. Ο βουλευτής εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2006, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 2010 είχε εκλεγεί πρώτος σε ψήφους με την δημοτική παράταξη «Λάρισα Πόλη του Αύριο» του νυν Δημάρχου κ. Κώστα Τζανακούλη.

Ο κ. Κέλλας διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Δημοτικής Αστυνομίας, ΚΕΠ, Κοινωνικής Πολιτικής και Οικονομικών ενώ ήταν και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Λάρισας και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο βουλευτής αναφέρει:

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα, καθώς μετά από χρόνια ενασχόλησης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση, έφτασε η ώρα να αποσυρθώ από τον Δήμο Λαρισαίων, λίγες μέρες πριν από τη νέα εκλογική αναμέτρηση, πιστεύοντας ότι τίμησα την λαϊκή εντολή των συνδημοτών μου ως την τελευταία ώρα.

Από το 2006 που πρωτοεξελέγην Δημοτικός σύμβουλος, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και από όποια θέση και αν βρέθηκα, να υπηρετήσω τον Δήμο και όλους τους δημότες Λάρισας με τιμιότητα και αξιοπρέπεια.

Αποχωρώντας θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δήμαρχο Κώστα Τζανακούλη, αλλά και ολόκληρη την Δημοτική ομάδα της παράταξης «Λάρισα Πόλη του Αύριο» για τους ωραίους αγώνες που δώσαμε για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.Να ευχαριστήσω ακόμη νυν και τέως δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων καθώς και το προσωπικό του Δήμου για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα  χρόνια. Τέλος πάνω απ’ όλα θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε  όλους τους δημότες Λάρισας που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους σε δύο δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις”.

Ο Θ. Αποστολίδης

Μετά την παραίτηση του κ. Κέλλα τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο αναμένεται να καταλάβει ο δεύτερος αναπληρωματικός του συνδυασμού Λάρισα Πόλη του Αύριο Θεοδόσης (Σάκης) Αποστολίδης, ο οποίος θα ορκιστεί πιθανότατα αύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ