ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣΣτην τελική ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της παράταξης του νυν περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού στο νομό Λάρισας και όλα φαίνεται ότι θα υπάρχουν νέα πρόσωπα που θα δώσουν σημαντική ενίσχυση πέραν της ανανέωσης που επιφέρουν. Προχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση παλιών και νέων υποψηφίων παρουσία του Κ. Αγοραστού και πλέοβ είναι θέμα ημερών η ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο θα είναι εκ νέου το σύνολο των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης εκτός των κ.κ. Θανάση Αγγέλη, Ράνιας Σταφύλη και Ζήση Γρηγορίου, αφού ο πρώην πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Χρήστος Λιάπης φαίνεται να προτιμά και πάλι την περιφέρεια. Παράλληλα αλλαγές θα γίνουν και στα υπόλοιπα πρόσωπα του ψηφοδελτίου του 2010 ώστε να ενταχθούν σε αυτό ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, οι γιατροί Βασίλης Πινακάς, Αντα Πουλτσίδου, Αγαθή Κατσιλέρου και Σίσυ Καλογεροπούλου – Μανωλοπούλου, ο γνωστός αθλητής Στέλιος Δημότσιος, ο παραολυμπιονίκης Θανάσης Ρέντζιος, ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, Δημήτρης Παπαποστόλου, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ενιπέα Τάσος Δραχμάνης, η πολύτεκνη Αφροδίτη Γαβρίλη ο Δημήτρης Γιακοβής  μηχανικός από τα Φάρσαλα, και Γ. Καλαμπούκας φυσικοθεραπευτής.

Θέμα ημερών είναι να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού Γιώργος Λαδόπουλος, πρόσωπο με άριστη γνώση των αγροτικών θεμάτων και ειδικά των θεμάτων που αφορούν τη διαχείριση του νερού. Οι κ.κ. Λαδόπουλος και Αγοραστός έχουν συζητήσει για το ενδεχόμενο της συνεργασίας και μένει να επιλυθούν κάποια ζητήματα ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητα του κ. Λαδόπουλου.

Μοναδική εκκρεμότητα πλέον είναι η ανακοίνωση του ονόματος του αντιπεριφερειάρχη που θα πάρει τη θέση της κ. Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ