ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

kataig (Αντιγραφή)Ενα δυναμικό “διαφορετικό” μουσικό σύνολο, σε ροκ ατμόσφαιρα, με  διεθνείς επιτυχίες της  παγκόσμιας  μουσικής σκηνής: Deep Purple, Michael Jackson, Lady Gaga, Guns n’ Roses, Muse, Metallica, Nirvanα… soundtracks και άλλες εκπλήξεις!

Το Storm String Quartet μετά την πρόσφατη “sold out” συναυλία  του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου αποθεώθηκε από το κοινό και τα ΜΜΕ και την τεράστια επιτυχία του στο πλαίσιο του “Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου 2013” στο Παλάτι των Ιπποτών έρχεται για μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Ενα   “διαφορετικό¨ κλασικό κουαρτέτο, με διακεκριμένους  μουσικούς, κορυφαίους της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, που αλλάζει τους κανόνες και παρουσιάζει αγαπημένες  συνθέσεις της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Ένα μουσικό σύνολο που ανταποκρίνεται πλήρως στο όνομά του και δημιουργεί  στον ακροατή την αίσθηση  ότι βρίσκεται σε κάποια από τις συναυλίες του αγαπημένου του συγκροτήματος.

Γνωστά  soundtracks από αγαπημένες ταινίες και τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες  επιτυχίες  των: Deep Purple, Michael Jackson, Lady Gaga, Guns n’ Roses, Muse, Metallica, Nirvana κ.α, σε διασκευές του εμπνευστή και δημιουργού του Έκτορα Λάππα

Εκτωρ Λάππας   βιολί

Μαρία Ζαχαριάδου βιολί

Νεοκλής Νικολαίδης  βιόλα

Μαρία Χρίστοβα  βιολοντσέλο

Facebook: https://www.facebook.com/stormstringquartet

Ακούστε τους STORM:

Soundcloud: https://soundcloud.com/storm-string-quartet

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014, 21:00

Υπό την αιγίδα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και του Σ.Μου.Θ.

Συμπαραγωγή:

SK BOUTIQUE AGENCY

“ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ” (Πολιτιστική Εταιρεία για την διάδοση των Τεχνών & του Ελληνικού Πολιτισμού)

Τιμές εισιτηρίων: 12€, 8€ (μαθητικό-φοιτητικό-κάρτα ανεργίας)

Πληροφορίες-κρατήσεις εισιτηρίων: 6944.910584

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ