ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

agrotikos_aelΘερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΛ που κατέκτησε το κύπελλο Γ’ εθνικής έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λάρισας Απ. Καλογιάννης και Ρ. Καραλαριώτου. Στη δήλωσή του ο κ. Καλογιάννης αναφέρει τα εξής:

«Η κατάκτηση του Κυπέλου της Γ’ Εθνικής από την ΑΕΛ, θα περιληφθεί στις λαμπρές σελίδες,  στην μακρά διαδρομή της ιστορικής ομάδας μας.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία  και στους χιλιάδες αγνούς της φιλάθλους που δεν την έχουν εγκαταλείψει ποτέ.

Εύχομαι  σύντομα η αγαπημένη ομάδα της Λάρισας και της ελληνικής περιφέρειας, να βρει με υγιή τρόπο, τον δρόμο προς τη θέση που, πραγματικά, της αξίζει»

 

Η Ρ. Καραλαριώτου

Με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα της ΑΕΛ, η Αντιπεριφερειάρχης κυρία Ρένα Καραλαριώτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, στους παίκτες, στη διοίκηση και στους προπονητές για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Κυρίως όμως, θερμά συγχαρητήρια στον κόσμο της που τη στηρίζει παντού.

Είμαστε όλοι κοντά στην ΑΕΛ και στα εύκολα και στα δύσκολα, για να δούμε την ομάδα της πόλης μας να κατακτά τα τρόπαια που πραγματικά αξίζει, γιατί αυτή η ομάδα ήταν, είναι και θα είναι στοιχείο της ταυτότητας της Λάρισας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ