Β. ΚΟΡΚΙΔΗΣ: Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη  Λάρισα βρέθηκε την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης ΚοΡκίδης, ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο και στο περιθώριό της μίλησε για τις τρέχουσες εξελίξεις στην οικονομία  αλλά και για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου , που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.

«Σήμερα βγήκαμε στις αγορές, είπε. Χαιρόμαστε αλλά δεν πανηγυρίζουμε. Η κίνηση σίγουρα έχει την αξία της όμως η αγορά είναι κλίμα και χρήμα, γι’αυτό καλλιεργούμε το κλίμα και περιμένουμε το χρήμα!

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ στις εκλογές ξεκαθάρισε ότι είναι άνθρωπος της αγοράς και όχι πολιτικός. Συγκρούστηκα με την κυβέρνηση δήλωσε, αλλά ποτέ δεν έκρυψα τις πολιτικές μου πεποιθήσεις. Πέρα από τις κομματικές γραμμές βάζω τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και την αγορά. «Δεν πάμε να βολευτούμε, πάμε να τους ξεβολέψουμε!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο θέμα του ανοίγματος των  καταστημάτων τις Κυριακές ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ τόνισε πως ο εμπορικός κόσμος περιμένει να κλείσει ο κύκλος των 7 Κυριακών για να κάνει την αποτίμησή του.

Η απάντηση μας είναι η δημιουργία ανοιχτών κέντρων εμπορίου υποστήριξε, ενώ όπως έγινε γνωστό υπεγράφη ήδη το σχετικό πολυνομοσχέδιο το οποίο εντάσσει και τη Λάρισα στο σχετικό πιλοτικό πρόγραμμα.

Ο κ. Κορκίδης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που ακολούθησε, με θέμα”Μικρομεσαία  Επιχειρηματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη- Προκλήσεις και Προοπτικές” που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ