ΠΑΝΟΣ ΣΑΠΚΑΣ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ

ΣΑΠ (Αντιγραφή)Πιστεύοντας ακράδαντα πως η μόνη αξιόπιστη πρόταση ανατροπής της μίζερης καθημερινότητας που χαρακτηρίζει σήμερα το δήμο Λαρισαίων είναι η εκλογή του Απόστολου Καλογιάννη ως δημάρχου και του συνδυασμού «Συμπαράταξη Λαρισαίων» ως νέας δημοτικής αρχής, ο έμπειρος στα αυτοδιοικητικά επί σειρά ετών αντιδήμαρχος Πάνος Σάπκας πήρε την απόφαση να συστρατευτεί στην προσπάθεια μετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Συμπαράταξης.

Ακούγοντας τον κ. Σάπκα να μιλά για τη Λάρισα που ονειρεύτηκε και πάλεψε, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε τη συντελούμενη απαξίωση της καθημερινής ζωής της πόλης, και το συμπέρασμα είναι πως δεν γίνεται τίποτα.

Ο γνωστός Λαρισαίος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι καμία προσπάθεια δεν έγινε για την αναβάθμιση της ζωής του Λαρισαίου από την απερχόμενη δημοτική αρχή, αλλά ούτε καν προσπάθεια για την διατήρηση των κεκτημένων τους.

Μία ολόκληρη ιστορία πολιτισμού απαξιώνεται καθημερινά, και η Λάρισα από πόλη μοντέλο στην ανάπτυξη του πολιτισμού, έχει να δείξει σήμερα το μη προσβάσιμο αρχαίο θέατρο, το φανταχτερό απέξω και αραχνιασμένο μέσα θέατρο του ΟΥΗΛ, το κλειστό Διαχρονικό Μουσείο, το Λαογραφικό Μουσείο που υπολειτουργεί…

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Σάπκα σε μία χώρα που οι άνεργοι ξεπερνούν το 30%, που η παραγωγή έχει σχεδόν μηδενιστεί, σε μια μία χώρα που η φτώχια περισσεύει, ο Δήμος της Λάρισας άνευρος χωρίς πνοή, ανήμπορος αν και αδιάφορος, παρακολουθεί το καθημερινό δράμα χιλιάδων άνεργων συμπολιτών μας, χωρίς καμία προσπάθεια δημιουργίας έστω και στοιχειωδών υποδομών για την μείωση της ανεργίας. Πειθήνια και πλήρως υποταγμένη στην κεντρική εξουσία η δημοτική αρχή δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στον πολίτη της Λάρισας.

Κατά συνέπεια ήρθε η στιγμή που πρέπει να λειτουργήσει ήρεμα, νηφάλια και αποφασιστικά ο κάθε ένας από εμάς έχοντας στα χέρια του το απόλυτο όπλο: την ψηφο του, σημειώνει στις συζητήσεις με τους Λαρισαίους ο Πάνος Σάπκας, καλώντας τους φυσικά να στηρίξουν το συνδυασμό του Απόστολου Καλογιάννη.

Και πρόσωπα σαν τον Πάνο Σάπκα λέμε εμείς…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ