ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

επιμελ (Αντιγραφή)Το Επιμελητήριο Λάρισας εκφράζει την υποστήριξή του στην καινοτόμο πρωτοβουλία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου (Ασκληπιού 33, τηλ. 2410 258758) για την διοργάνωση σεμιναρίων αγγλικής γλώσσας, (businessEnglish), για εμπόρους και κάθε είδους επαγγελματίες και εργαζόμενους στο χώρο των επιχειρήσεων και καλεί τα μέλη του να τα παρακολουθήσουν.

Τα σεμινάρια είναι συνολικής διάρκειας 25 ωρών, με ευέλικτο ωράριο διδασκαλίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Το κόστος τους είναι 80 ευρώ ανά άτομο (αυτοχρηματοδοτούμενο) και μπορεί να καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον ΟΑΕΔ (μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ, 0,45%).

Μπορούν δε να υλοποιηθούν είτε σε τμήματα αιθουσών διδασκαλίας των Κέντρων (inclass), είτε σε τμήματα εκμάθησης μέσω διαδικτύου, (e-learning), με την πρωτοπόρο μέθοδο web@class, σε σύγχρονη εκπαιδευτική πλατφόρμα εξ αποστάσεως διδασκαλίας, (από τον χώρο του καθενός), με ζωντανά μαθήματα και την ταυτόχρονη παρουσία καθηγητή και εκπαιδευομένων σε εικονική «αίθουσα» στο διαδίκτυο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ