ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΟΥΤΑΣ

liutas1 (Αντιγραφή)Τη Θεσσαλία της παραγωγής και της δημιουργίας δήλωσε από την πρώτη στιγμή, ότι θέλει να εκφράσει πρωτίστως, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας κι αυτό κάνει μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου.  Με συναντήσεις και επισκέψεις ουσίας, όπως με τον Σύνδεσμο Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγών Ελλάδος

και συγκεκριμένα με τον Αντιπρόεδρό του κ. Απόστολο Μωραίτη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νικόλαο Σδάνη τους οποίους συνάντησε στη Λάρισα κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας.

Συζήτησαν για θέματα που αφορούν τον κλάδο τους και ιδιαίτερα για την αναγκαστική σήμανση των προϊόντων τους, για τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και για την πίεση που δέχονται στις τιμές γάλακτος με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις ανάγκες τους.

liutas2 (Αντιγραφή)Ο μοναδικός Θεσσαλός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε και τη λαϊκή αγορά της Νέας Αγχιάλου στο Νομό Μαγνησίας όπου είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τους παραγωγούς για τα προβλήματά τους, δηλώνοντας αρωγός στην πράξη και όχι στα λόγια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ