ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ Ο ΝΕΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ  ΑΠ.ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από οπαδούς και φίλους της  «Συμπαράταξης», πραγματοποιήθηκε, η πρώτη ομιλία του Απόστολου Καλογιάννη, ως νέου δημάρχου Λαρισαίων. Ενωτικός και φορτισμένος συναισθηματικά , κάτω από ιαχές και συνεχή χειροκροτήματα ο  κ. Καλογιάννης  τόνισε τα εξής : Θέλω να δηλώσω πως η πόρτα του δημάρχου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους.

Δώσαμε έναν  έντιμο αγώνα για τον τόπο και τις ζωές μας και τούτες τις στιγμές τις περίμενε ο κόσμος χρόνια τώρα.Τα προβλήματα είναι πολλά , χρειάζεται να δουλέψουμε εντατικά αλλά πιστεύω στην ενότητα και μπορώ να την εκφράσω.Εγγύηση η παρουσία μου λοιπόν για ενότητα στην πόλη και στόχος μου η αναβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου σε πολιτικό όργανο. Οι  δυνάμεις της προόδου ας έχουν νου και γνώση , ευχαριστώ όλους από καρδιάς  και  η αγκαλιά μας να ξέρετε πως  θα είναι ανοιχτή για όλους.

ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΝωρίτερα  η ηττημένη  του β’ γύρου των εκλογών Ρένα Καραλαριώτου , σε βαρύ κλίμα αλλά και κάτω  από τις ιαχές «άξια» των οπαδών της Νέας  Αρχής αφού συνεχάρη τον αντίπαλό της  δήλωσε τα εξής : Είμαστε περήφανοι για τον έντιμο και χωρίς παζαρέματα αγώνα που δώσαμε. Σαφώς περιμέναμε άλλο αποτέλεσμα,  ωστόσο σεβόμαστε τη θέληση του κόσμου. Τις προσεχείς ημέρες θα αναλύσουμε το αποτέλεσμα και θα δούμε τι έφταιξε. Σαν αντιπολίτευση θα δώσουμε το παρόν  και ελπίζουμε και η νέα δημοτική αρχή να δώσει λύσεις στα προβλήματα της  πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πάλι έγινε λόγος για παρά φύσιν συμμαχίες ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που καταφέρονταν ονομαστικά εναντίον του Ντίνου Διαμάντου.

Ειρήνη  Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ