ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ – ΙΑΤΡΙΚΗΣ

παραμΗ Θεατρική Ομάδα Ιατρικής και  Βιοχημείας Λάρισας υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων , συνεχίζοντας την παρουσία της στα θεατρικά δρώμενα της πόλης για έκτη χρονιά, σας παρουσιάζει μια διαφορετική παράσταση με τίτλο «Παραμύθι σαν ζωή». Θα υπάρξει μία μοναδική διπλή παράσταση το Σάββατο 7 Ιουνίου στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο στις 7.00μμ και στις 9.30μμ.

Φέτος, η θεατρική ομάδα πειραματίστηκε με τον αυτοσχεδιασμό και τα θεατρικά παιχνίδια και το αποτέλεσμα ήταν μια συρραφή κειμένων υπό την επιμέλεια της θεατρικής ομάδας. Το «Παραμύθι σαν ζωή» παρουσιάζει μια διαφορετική οπτική στα παραμύθια με τα οποία έχουμε όλοι μεγαλώσει. Τι συμβαίνει όταν η πραγματικότητα, τα παραμύθια και ο έρωτας μπλέκονται σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι; Είναι τα παραμύθια όπως μας τα έχουν μάθει; Το ευτυχισμένο τέλος είναι πάντα ευτυχισμένο;

Στην παράσταση παίζουν οι: Αναγνωστόπουλος Ανδρέας, Γαλατίδου Στέλλα, Γιαννούλα Χαρά, Κουϊμτζίδου Κλέλια-Θεοδώρα, Κουκούλης Χρήστος, Μουρτζούνη Αναστασία, Πασχαλίδου Γιώτα, Πετρισλής Αποστόλης, Ρεντούλη Ματίνα, Συγγελάκη Μαρία, Τσομπάνη Θεοδώρα, Φραντζής Ορέστης, Χελιώτη Θέμις.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Η ομάδα

Τεχνικός ήχου-φωτισμών: Αναστασία Μουρτζούνη

Καλλιτεχνική επιμέλεια αφίσας και προγραμμάτων: Θεοδώρα Τσομπάνη, Ματίνα Ρεντούλη

Οργάνωση ομάδας: Κλέλια-Θεοδώρα Κουϊμτζίδου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ