ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΙΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

519Μια αυστραλιανή εταιρεία μελιού ζητά από τους καταναλωτές να τρώνε το προϊόν της με φειδώ, ενώ θεωρεί ότι η εισαγωγή μελιού δεν αποτελεί επιλογή.

Η Beechworth Honey, στη βορειοανατολική Βικτώρια, ζήτησε από τα σούπερ μάρκετ να αφαιρέσουν κάποια από τα προϊόντα της από τα ράφια και να τοποθετήσουν στα υπόλοιπα προϊόντα αυτοκόλλητα με τα οποία να προειδοποιούν για τη χαμηλή προμήθεια μελιού.

Η διευθύντρια της εταιρείας, JodieGoldsworthy λέει ότι ο περιορισμός της κατανάλωσης είναι η μόνη επιλογή μετά από μία καταστροφική σεζόν.

«Φέτος ήταν η χειρότερη που έχει καταγραφεί σε όλη τη χώρα εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια πολλών μηνών”, δήλωσε η κα Goldsworthy.

“Οι περισσότεροι από τους μελισσοκόμους μας θα έχουν λιγότερη παραγωγή κατά 50% και 90%, ανάλογα με το πού βρίσκονται.”

Η εταιρεία αρνείται να εισαγάγει το μέλι, λόγω της έλλειψης γνώσεων σχετικά με το προϊόν και τον τρόπο παραγωγής του. «Είναι λίγο σαν τα φάρμακα στον αθλητισμό, τα τεστ είναι πάντα ένα βήμα πίσω από όσους μπορούν να κάνουν εύκολα χρήματα υποθέτω,» είπε η κυρία Goldsworthy.

“Υπάρχουν κίνδυνοι που συνδέονται με την ποιότητα του προϊόντος που εμείς, ως μια οικογενειακή επιχείρηση, δεν είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε.”

“Γι ‘αυτό προτιμούμε, και γνωρίζουμε ότι και οι πελάτες μας προτιμούν, να τους πούμε ότι τόσο μόνο μπορούμε να σας δώσουμε.”

abc.net.au

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ