ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ

αξιολογησηΠραγματοποιούνται χθες και σήμερα τα σεμινάρια των διευθυντών δημοτικών σχολείων του νομού Λάρισας, αφού η πλειοψηφία των διευθυντών δεν ακολούθησε την απόφαση της ΟΛΜΕ και δεν πήρε μέρος στην απεργία που προκηρύχθηκε.

Ομως ο τρόπος πραγματοποίησης των σεμιναρίων προκάλεσε εύλογα ερωτήματα σε πολλούς εκπαιδευτικούς, αφού όπως διευκρινίζουν χθες πρώτη ημέρα πραγματοποίησης των σεμιναρίων τα οποία είναι εξάωρης διάρκειας κάθε μέρα, πολλοί διευθυντές μπήκαν στις αίθουσες μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης ενάντια στην πραγματοποίησή τους και ουσιαστικά από το 6ωρο παρακολούθησαν μόλις 2 – 2,5 ώρες.

Εν τω μεταξύ σήμερα συνέβη και το εξής πρωτάκουστο. Ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κάλεσε τους εκπαιδευτικούς που απεργούσαν και δεν παρακολούθησαν το σεμινάριο να προσέλθουν σε μέρα απεργίας στα γραφεία της διεύθυνσης και να παραλάβουν το φάκελο με το υλικό του σεμιναρίου για να ξεκινήσει η διαδικασία εξ αποστάσεως παρακολούθησής τους.

Η ενέργεια αυτή του προϊσταμένου προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές ενστάσεις και τελικά μετά και από διαμαρτυρίες διευθυντών ακυρώθηκε και έτσι οι διευθυντές θα μπορούν τη Δευτέρα να παραλάβουν το υλικό από τη διεύθυνση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ