ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ”

εθελοντες2 (Αντιγραφή)Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 1ο Τακτικό Τριήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΊΔΑ» για το καλοκαίρι του 2014 στα Δελέρια, στη Ροδιά και στον Αμπελώνα.

Παρά τη μικρότερη συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια προσέλευση αιμοδοτών, που μπορεί να οφείλεται, εκτός των άλλων, και στις δυσκολίες και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε όλοι τα τελευταία χρόνια λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, όλα εξελίχθηκαν ομαλά χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες τόσο των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΊΔΑ», όσο και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας.

εθελοντες1 (Αντιγραφή)Το ενθαρρυντικό και για τις αιμοδοσίες αυτές ήταν τόσο η προσέλευση και πάλι κάποιων νέων εθελοντών αιμοδοτών, όσο και το γεγονός ότι πολλοί παλιοί αιμοδότες ήρθαν στους χώρους της αιμοδοσίας έχοντας μαζί τους και τα παιδιά τους, οι νέοι γονείς, ή τα εγγονάκια τους, οι νέες γιαγιάδες, δείχνοντας έτσι τι πρέπει να κάνουν και αυτά, όταν μεγαλώσουν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες του για την προσφορά τους, τους εύχεται «καλό καλοκαίρι» και τους περιμένει και πάλι όλους στις επόμενες αιμοδοσίες του το Σεπτέμβριο για το Φθινόπωρο και το Δεκέμβριο για το Χειμώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ