ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ Γ. ΒΟΥΤΑΒΙΩΤΗΣ

ΤΡΟΧΑΙΟΜία μέρα μετά την τραγωδία στο Γριζάνο Τρικάλων, ήρθε μια νέα το βράδυ της Τετάρτης στο οδικό δίκτυο του νομού Τρικάλων. Λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, ΙΧΦ αγροτικό στο οποίο επέβαινε ζευγάρι Τρικαλινών, βρέθηκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στον Αμάραντο Καλαμπάκας.

Εκεί, σε σημείο περίπου 200 μέτρων από τις κατασκηνώσεις, το αυτοκίνητο σταμάτησε και το ζεύγος κατέβηκε από το όχημα, αλλά δεν μερίμνησε να το ακινητοποιήσει με ασφάλεια, με αποτέλεσμα αυτό να κινηθεί με κατεύθυνση προς παρακείμενο ρέμα.

Ο 53χρονος Γεώργιος Βουταβιώτης από τον Αμάραντο, οδηγός του οχήματος έτρεξε να σταματήσει την πορεία του αυτοκινήτου, αλλά στην προσπάθειά του αυτή, καταπλακώθηκε από αυτό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του.

Παρά την παροχή πρώτων βοηθειών από τον γιατρό των γειτονικών παιδικών κατασκηνώσεων, ο 53χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Η σύζυγος του άτυχου 53χρονου και περαστικοί, ειδοποίησαν τις αρχές και στο σημείο, έσπευσαν περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την σορό του άτυχου άνδρα που την μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

trikalanews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ