ΝΑΥΑΓΗΣΕ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΛΑΡΙΣΑ» ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ»

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ«Η υπαναχώρηση των μετόχων της «Σούπερ Μάρκετ Λάρισα Α.Ε.» αφορά ουσιωδέστατους και θεμελιώδεις όρους του Προσυμφώνου. Άνευ αυτών, η Μαρινόπουλος Α.Ε. ουδέποτε θα προχωρούσε στη σύναψή του», τονίζει η εταιρία.

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικώς η μεταβίβαση των μετοχών της Σούπερ Μάρκετ Λάρισα στην Μαρινόπουλος Α.Ε. λόγω υπαναχώρησης των μετόχων της από βασικά σημεία του προσυμφώνου που είχε υπογραφεί, όπως ανακοίνωσε η Μαρινόπουλος.

Όπως αναφέρει η εταιρία, «Η Μαρινόπουλος Α.Ε. ανακοινώνει ότι λόγω της υπαναχώρησης των μετόχων της εταιρείας «Σούπερ Μάρκετ Λάρισα Α.Ε.» εκ των συμφωνηθέντων όρων του υπογεγραμμένου Προσυμφώνου μεταξύ των μετόχων της Λάρισα και της Μαρινόπουλος A.E., η μεταβίβαση των μετοχών της «Σούπερ Μάρκετ Λάρισα Α.Ε.» προς τη Μαρινόπουλος Α.Ε. δε θα πραγματοποιηθεί.

Η υπαναχώρηση των μετόχων της «Σούπερ Μάρκετ Λάρισα Α.Ε.» αφορά ουσιωδέστατους και θεμελιώδεις όρους του Προσυμφώνου. Άνευ αυτών, η Μαρινόπουλος Α.Ε. ουδέποτε θα προχωρούσε στη σύναψή του».

Σημειώνεται ότι στις 9 Απριλίου η εταιρία είχε ανακοινώσει την πρόθεση εξαγοράς της αλυσίδας. Όπως έλεγε μετά το πέρας της σχετικής διαδικασίας, το δίκτυο της Μαρινόπουλος θα είχε αυξηθεί κατά 42 σημεία πώλησης, στα 918.

Η Σούπερ Μάρκετ Λάρισα λειτουργεί 41 καταστήματα στην Λάρισα, ενώ αποκτά ένα ακόμη στο νομό Πιερίας. Ο συνολικός χώρος πώλησης των 42 σημείων ανέρχεται σε 26.328 τ.μ., ενώ οι πωλήσεις τους το 2012 ανήλθε σε 60 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ