ΧΩΡΙΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

βηματοδότηςΜια τεράστια και ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη ζωή δεκάδων ασθενών έλλειψη βηματοδοτών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας που είναι ταυτόχρονα και κέντρα τοποθέτησης βητατοδοτών. Μεταξύ των νοσοκομείων είναι και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η έλλειψη σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θανάση Μητσιό οφείλεται στο ότι δεν έγινε νέα σύμβαση για την προμήθεια βηματοδοτών με αποτέλεσμα να έχει λήξει εδώ και ένα περίπου μήνα η παλιά σύμβαση και τα νοσοκομεία να έχουν ξεμείνει.

Ο ΄διος θέλοντας να αντιμετωπίσει σε τοπικό επίπεδο την έλλειψη, όπως αναφέρει επιχείρησε να συνάψει σύμβαση με εταιρεία που προμηθεύει βηματοδότες, η οποία όμως μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανίσει στο νοσοκομείο εγγυητική επιστολή για την σωστή εφαρμογή των όρων της σύμβασης και ως εκ τούτου δεν έχει γίνει η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ νοσοκομείου και εταιρείας και έτσι η έλλειψη βηματοδοτών εξακολουθεί να υπάρχει άγνωστο για πόσο ακόμη χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ