ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ

Θα κατέβουν με λεωφορεία στο υπουργείο Εργασίας

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζουν πλέον οι 600 εργαζόμενοι των Σ/Μ Λάρισα, μετά και το ναυάγιο πώλησης της επιχείρησης. Οι  εργαζόμενοι πραγματοποίησαν σήμερα έκτακτη γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση για κλιμάκωση του αγώνα τους.

Σε δηλώσεις της η αντιπρόεδρος του σωματείου κ.Όλγα Βενετσανοπούλου τόνισε ότι θεωρείται επιτακτική  η ανάγκη άμεσης ενημέρωσης από την  πλευρά της εταιρίας για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ σε περίπτωση πώλησής  της στόχος είναι η εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων, σε περίπτωση δε πτώχευσης ζητείται η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

Οι εργαζόμενοι δρομολογούν σειρά κινητοποιήσεων με στόχο να δικαιωθούν. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίζουν τον δικαστικό τους αγώνα με επίσχεση εργασίας αλλά και κατάθεση αγωγών, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσουν συντονισμένη κάθοδο στην Αθήνα με λεωφορεία για να επισκεφθούν το υπουργείο Εργασίας και να πραγματοποιήσουν συνάντηση με την πολιτική ηγεσία σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στο οξύτατο πρόβλημά τους.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ