ΣΤΟ DUBROVNIK ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ

amarantidisΣυνεχίζει το ταξίδι του με το ποδήλατο ο Ελασσονίτης Γιάννης Αμαραντίδης ο οποίος έχει βάλει ως στόχο να κάνει το γύρο των Βαλκανίων πάνω σε δύο ρόδες. Ετσι αφού διέσχισε την Αλβανία με λεωφορείο, περνώντας απίστευτη ταλαιπωρία, τις τελευταίες ημέρες διασχίζει με το ποδήλατό του τα παράλια του Μαυροβουνίου και της Κροατίας. Ηδη έφτασε στο Dubrovnik,

μία από τις ωραιότερες και ιστορικότερες πόλεις της Κροατίας. Δείτε πως περιγράφει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του restorebicycles.com την άφιξή του στο Dubrovnik:

“Αφού περιμέναμε να περάσει ακόμα μία πρωινή μπόρα ο καιρός κατά τις 12 άνοιξε και φύγαμε με αγωνία για τον καιρό της υπόλοιπης μέρας και φυσικά την λαχτάρα να δούμε το Dubrovnik. Ο δρόμος  όσο πλησιάζαμε  στην πόλη είχε πολύ κίνηση άλλα το θεωρήσαμε λογικό. Με το που μπήκαμε στην αρχή της πόλης μας πλησίασε μια κυρία και μας ρώτησε εάν θέλουμε δωμάτιο να μείνουμε και αφού το είδαμε και η τιμή συμφωνήθηκε στα 42 ευρώ(όσο η τιμή ενός κάμπινγκ).

αμαραντιδης (Αντιγραφή)Βολευτήκαμε διώξαμε τον ιδρώτα από το σώμα μας με την βοήθεια H2O και διάφορων άλλων χημικών παρασκευασμάτων με ευχάριστο άρωμα και ανακατευτήκαμε με τις ορδές των τουριστών στην  Καστροπολιτεία της παλιάς πόλης”.

Για να δείτε τη διαδρομή του Γιάννη Αμαραντίδη και των άλλων ποδηλατών που τον ακολουθούν πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ