ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ “ΧΤΥΠΗΣΑΝ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

ΣΚΥΛΟςΓια μια ακόμη φορά, κάποιοι υπάνθρωποι χτύπησαν με φόλες στον Τύρναβο, θέλοντας να σκορπίσουν το θάνατο σε συμπαθή αδέσποτα που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης. Προχθές το βράδυ στην πεζόδρομο τη Αγίας Παρασκευής άγνωστος προς το παρόν δράστης με φόλα έστειλε στο θάνατο ένα συμπαθητικό τσοπανόσκυλο, τον Κυριάκο, που φρόντιζαν οι ζωόφιλοι του Τυρνάβου. 

Την ίδια ώρα από φόλα στο ίδιο μέρος δηλητηριάστηκε ένα θηλυκό λυκόσκυλο, το οποίο ευτυχώς σώθηκε με την παρέμβαση ζωόφιλων και κτηνιάτρων που του χορήγησαν την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Σήμερα το πρωί στην οδό Ευθ. Γουνιτσιώτου, κάποιος επίσης άγνωστος επιχείρησε να δηλητηριάσει με φόλα ένα άκακο μικρό σκυλάκι και μάλιστα επιδεικνύοντας αρρωστημένες πτυχές του χαρακτήρα του δεν έδειξε να ικανοποιείται με το δηλητήριο, αλλά επιχείρησε να πνίξει το άτυχο ζώο, που δυστυχώς παρά την παρέμβαση ζωόφιλων που ενημερώθηκαν έχασε τη μάχη με τη ζωή.

κουταβιΤο φαινόμενο, δείγμα έλλειψης κουλτούρας και παιδείας, δυστυχώς παίρνει διαστάσεις σε όλο το δήμο Τυρνάβου και όπως είναι φυσικό έχει ξεσηκώσει διαμαρτυρίες στους κόλπους των ζωόφιλων, που υποστηρίζουν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα εντοπίσουν αυτά τα αρρωστημένα μυαλά, ενώ σχετικές αναφορές έχουν γίνει και στο Α.Τ. Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ