ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

φιλοζωικηΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το πάρτι που διοργάνωσε η εθελοντική – φιλοζωική ομάδα του Αμπελώνα πριν από λίγες μέρες στον προαύλιο χώρο του πέτρινου δημαρχείου με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για την υποστήριξη των αδέσποτων σκύλων της περιοχής.

Ηταν το δεύτερο πάρτι τα τελευταία δύο χρόνια και τα μέλη της ομάδα φιλοδοξούν η εκδήλωση να γίνει θεσμός και σημείο συγκέντρωσης ζωόφιλων από την ευρύτερη περιοχή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης μαζί με νέους αντιδημάρχους και στελέχη της παράταξης «ΣυνΠολιτεία».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Σαρχώσης συζήτησε με τα μέλη της ομάδας θέματα που αφορούν τη διαχείριση των αδέσποτων και εκείνο που συμφωνήθηκε είναι να υπάρξει στενή συνεργασία με όλες τις ομάδες ζωόφιλων του δήμου Τυρνάβου, από την 1η Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνει η νέα δημοτική αρχή, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει κυνοκομείο στο δήμο Τυρνάβου και να υπάρχει πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τα αδέσποτα.

Εκείνο που αναδείχθηκε πάντως από την πρώτη αυτή συνάντηση είναι το γεγονός ότι καθημερινά στο δήμο Τυρνάβου εμφανίζονται και νέα αδέσποτα, αφού δεν είναι και λίγοι αυτοί οι δήθεν ζωόφιλοι που στην προσπάθειά τους να απαλλαχτούν από κάποιο ζώο το εγκαταλείπουν όπου βρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ