ΤΟΝ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ

SMΜε αντιπροσωπεία εργαζομένων στα Σούπερ Μάρκετ Λάρισα, συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος  Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης. Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Καλογιάννη για τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και για τις  θέσεις τους σχετικά με το μέλλον της επιχείρησης.

Οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι στηρίζουν την πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρη Αδάμ, με στόχο την επαναλειτουργία της επιχείρησης.

Επίσης έθεσαν στον κ. Καλογιάννη το θέμα της ένταξης στους δημοτικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς παιδιών εργαζομένων, που δεν έχουν ενταχθεί (είτε μέσω το προγράμματος ΕΣΠΑ, είτε από τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν στην αρμόδια διεύθυνση του Δήμου).

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων, χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντικό για την τοπική κοινωνία το ζήτημα των Σουπερ Μάρκετ Λάρισα και επεσήμανε την αναγκαιότητα να βρεθεί λύση ώστε να επαναλειτουργήσει η επιχείρηση στο  σύνολό της και χωρίς να περικοπούν θέσεις εργασίας. Επίσης εξέφρασε τη διάθεσή του να συνδράμει με άλλους φορείς στην κατεύθυνση της αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σε ότι αφορά στο αίτημα για την ένταξη των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει, με θετική διάθεση το αίτημα των εργαζομένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ