ΜΗΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

ΜΟΤΟ«Θέλω να βγει κάτι θετικό από αυτή την απώλεια. Αν μπορούμε να αποτρέψουμε έστω και ένα δυστύχημα και μια οικογένεια να μην περάσει ό,τι περάσαμε, τότε ο θάνατος του Ντέιβιντ δεν θα είναι μάταιος». Με αυτά τα λόγια η Μπρέντα Χολμς, μια χαροκαμένη Βρετανή που έχασε τον γιο της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ανήρτησε στο YouTube το βίντεο με τη σύγκρουση που της πήρε το παιδί της.

Ο Ντέιβιντ Χολμς, 38 ετών, σκοτώθηκε τον Ιούνιο του 2013, όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε στον δρόμο του, ενώ ο ίδιος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του με 156 χλμ./ώρα σε ένα σημείο όπου το όριο ταχύτητας είναι μόλις 90 χλμ./ώρα. 

Ο Χολμς σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ oι τελευταίες στιγμές του καταγράφηκαν από βιντεοκάμερα που είχε στο κράνος του.

Σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει όλους τους μοτοσικλετιστές να οδηγούν προσεκτικότερα η μητέρα του 38χρονου, Μπρέντα, αποφάσισε να δώσει το βίντεο στη δημοσιότητα ώστε ο τρόπος οδήγησης του νεαρού να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή. 

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά ελπίζω κάποιος να κερδίσει βλέποντας το (βίντεο)» δηλώνει χαρακτηριστικά η Μπρέντα Χολμς. 

Η μητέρα του Χολμς στέκεται με απίστευτη νηφαλιότητα απέναντι στην απώλεια και αποφεύγει κατηγορήσει τον οδηγό του αυτοκινήτου για τον χαμό του παιδιού της. «Ξέρω ότι οδηγούσε γρήγορα εκείνη την ημέρα, και ο οδηγός δεν τον είδε», λέει. 

Το βίντεο μετρά ήδη περισσότερες από 7,6  εκατ. προβολές στο YouTube.

tanea.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ