ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

φεστιβαλΠαλιές αλλά και νέες αγαπημένες μπάντες, που η κάθε μία έχει τον δικό της ξεχωριστό τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό θα φιλοξενηθούν στο φετινό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12 – 13 Σεπτεμβρίου στη Βρύση Τυρνάβου.

Ο τίτλος του Φεστιβάλ “Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ” είναι δανεικός απο ένα τραγούδι των ΓΚΟΥΛΑΓΚ τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν πολύ και ιδιαίτερα τον Αλέκο Κανταρτζή.

«Περπατώντας στο γκαζόν, οδεύοντας προς τη λίμνη ο POL POT και ο MALLOY σφυρίζοντας ανέμελα, έρχονται ένα ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ απροσδιόριστου ΜΗΚΟΥΣ, να μας σερβίρουν σερφαριστά μια ψυχεδελική CARBONARA… Πανδαισία μουσικών γεύσεων και ΡΟΚ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ… Και τα ΜΩΡΑ ακούραστα, αγκαλιασμένα με ΚΑΥΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ να μην καίγονται ποτέ…

Για όλες τις ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ μας!

Και… Dromocosmicas!!! Την Παρασκευή και το Σάββατο. Μια παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Παρασκευή 12/9

Pol Pot Orchestra (Tribute to Dead Kennedys)

Johnny Carbonaras (Psychedelic Surf)

Λάργκο Largo (Balkan & σύγχρονοιπαραδοσιακοίήχοι)

The alcoholic’s afternoon (Alternative Rock)

Dromocosmicas (clown – street theater)

Malloy Kids (Punk)

Prospects (Pop Punk)

Σάββατο 13/9

ΣτέλιοςΣαλβαδόρ & ΜΩΡΑΣΤΗΦΩΤΙΑ

Tziko Bouchagiar & Rock for Food

Wasted Days (Rock N Roll)

Χοροθέατρο Off Art Perfomance

Gap the Mind (stoner metal)

Hot Rats – Classic Rock Band

Dromocósmicas (clown street theater)

Παράλληλα με τις μουσικές εκδηλώσεις στο χώρο θα συμμετέχουν:

– Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας

– Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας με έκθεση φωτογραφίας

– Oι Buzy Bees και άλλοι καλλιτέχνες. Παρουσιάζουν χειροποίητες δημιουργίες από αξεσουάρ, κοσμήματα και ξύλινες κατασκευές έως φυτικά καλλυντικά, σαπούνια και προϊόντα φυσικής θεραπείας.

– Katie S – R3 VINYL ART | Έκθεση επαναχρησιμοποιημένου βινυλίου

– Free Camping

– Bar – Ψησταριά

– Toilets

Είσοδος Κοινού: Παρασκευή στις 18.00

Ώρα έναρξης: 19.30

Τιμή Εισόδου: 5 ευρώ/μέρα & 7 ευρώ/2μερο

Ιστορικό του Φεστιβάλ:

Το Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου ξεκίνησε από μια παρέα φίλων, με κοινό παρονομαστή την ανιδιοτελή αγάπη για την μουσική και την μετάδοσή της μέσα απο εναλλακτικές και αυτοδιαχειριζόμενες ενέργειες.

Ορμώμενοι απο τις κοινωνικοπολιτικές τους ανησυχίες, πλαισίωσαν το Φεστιβάλ με συλλογικότητες και ομάδες που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή. Τα προηγούμενα χρόνια έγινε μια προσπάθεια ενίσχυσης και συμπαράστασης στο Τμήμα Αντιμετώπισης Δυσκολιών Μάθησης & Αναπηρίας “ΤΟ ΣΤΕΚΙ” που λειτουργούσε στον Τύρναβο, καθώς και στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Λάρισας. Συμμετείχανε η Φωτογραφική Λέσχη και η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας.

Απο την σκηνή της Βρύσης περάσανε τα εξής συγκροτήματα και καλλιτέχνες:

FLYING EYES, GOLDEN ANIMALS, ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ONE DROP FORWARD, VILLAGERS OF IOANNINA CITY, ROUNDLIGHTS, SEMEN OF THE SUN, 10 TO GO, SCREAMING DEAD BALLONS, ΘΡΑΞΠΑΝΚC, ALLERGIC, RADIO CLASH, BIRTHDAY KICKS, MOCA JUNIORS, ΕΞΤΑΣΗΤΕΑΜ, KICKIN’ MULES, TEN DAYS PROJECT, SKY PUP, ΓΙΩΡΓΟΣΣΠΑΝΟΣ, PERSONA NON GRATTA, SUSTALE, LOCO MOTIVO, GOOD OLD BOYS καθωςκαιτοΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ OFF ART PERFOMANCE.

«Ευχαριστούμε όλους τους παραπάνω καθώς και όλους όσους μας έχουν βοηθήσει ο καθένας με τον τρόπο του στην όλη αυτή προσπάθεια που κάνουμε, η οποία είναι πέρα απο χορηγούς και “μεγάλα μέσα”.

Τα λέμε με τις σκηνές μας κάτω από τα πλατάνια!!!», σημειώνουν οι διοργανωτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ