ΑΝ. ΖΟΥΛΑΣ: ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

neritΜε μία επιστολή κόλαφο ο Ανδρέας Ζούλας καταρρίπτει την κυβερνητική επιχειρηματολογία, ότι δεν παρεμβαίνει στο έργο της ΝΕΡΙΤ. Στην καταγγελία του ο αναπληρωτής Προέδρος του Εποπτικού Συμβουλίου υποστηρίζει σχετικά με το κόψιμο της ομιλίας Τσίπρα στη ΔΕΘ ότι τα μέλη του ΔΣ παγιδεύθηκαν από τις μεθοδεύσεις της Σοφίας Βούλτεψη και του Γενικού Διευθυντή προγράμματος Βασίλη Θωμόπουλου.

Ο κ. Ζούλας απορρίπτει το επιχείρημα της «ίσης μεταχείρισης» που επικαλέστηκε ο κ. Θωμόπουλος στις μεταξύ τους συννενοήσεις σχετικά με τις μεταδόσεις των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ, τονίζοντας ότι «εδώ δεν έχουμε “ίση μεταχείριση”, αλλά μεταχείριση την οποία μεθόδευσε ο κ. Θωμόπουλος με εντολή της κυρίας Βούλτεψη, η οποία θεώρησε ότι έτσι εξυπηρετούνται τα κυβερνητικά συμφέροντα».

Ο κ. Ζούλας ζητάει “την καταδίκη των από ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο των απαραδέκτων μεθοδεύσεων της κ. Βούλτεψη και του κ. Θωμόπουλου και ταυτόχρονα γενικό μήνυμα προς κάθε κυβερνητικό στέλεχος να απέχει από κάθε ανάμιξη στη διοίκηση του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ