ΧΡΥΣΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1 – 1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ

ΤΥΡΝΑΒΟΣΤο γκολ του Μιλουτίνοβιτς λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χάρισε στον Τύρναβο τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Καλλονή, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το 76’ με δέκα παίκτες.

Εκμεταλλευόμενοι την ώθηση της έδρας αλλά και την διαφορά μιας κατηγορίας οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη έχοντας μπει καλύτερα στο ματς ευτύχησαν να ανοίξουν σχετικά νωρίς το σκορ. Στο 19’ λοιπόν ο Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μίνγκας βάζοντας σε… θέση οδηγού την Καλλονή στην αναμέτρηση για τον 7ο όμιλο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν στη συνέχεια να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, κάτι που το «πλήρωσαν» λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 43’ ο Μιλουτίνοβιτς ύστερα από ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ φέροντας το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη, σε αντίθεση με την εικόνα του πρώτου μέρους όπου ο ρυθμός ήταν ικανοποιητικός, οι καλές φάσεις ήταν… είδος υπό εξαφάνιση. Έτσι, το μόνο αξιοσημείωτο ήταν οι κινήσεις που έκαναν από τον πάγκο οι Ματζουράκης και Διγκόζης για την αλλαγή της εικόνας του ματς, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Πάντως αξίζει να επισημανθεί πως το έργο των Θεσσαλών έγινε πιο δύσκολο μετά το 76’ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στεργιανός. Τελικά όμως κατάφεραν να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη στο δεύτερο 45λεπτο με το 1-1 να μένει ως τη λήξη του αγώνα.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Άλεξιτς, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρέρα, Αντέγιο, Στεφάνοβιτς, Καμαρά (67′ Αγρίτης), Βλαστέλλης (46′ Κύπρου), Μανούσος, Χωριανόπουλος, Μίνγκας (70′ Μπουρούς)

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Καραμανλής, Χαλούλος (72′ Ζυγκερίδης), Πεχλιβανόπουλος, Μιλουτίνοβιτς, Στεργιανός, Τσούκαλος (85′ Μπράνκοβιτς), Ντατίδης, Σαμαράς, Σολφερίνο (79′ Ιβανίδης), Ποκόνγκ

onsports.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ