ΠΙΕΣΕΙΣ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΝΟΜΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

DASARXEIOΤην ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι με εντολή του δασάρχη Λάρισας, ο οποίος όπως ανέφερε είχε προφορική εντολή από ανωτέρους του, έγινε η μετακίνηση της υπαλλήλου του δασονομείου Τυρνάβου από τον Τύρναβο στην κεντρική υπηρεσία, στη Λάρισα, είχαν σήμερα ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρ. Τσιόπας, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν μαζί του στο Δασαρχείο.

Παράλληλα ο δασάρχης του ενημέρωσε ότι το Δασονομείο παραμένει ως δομή αλλά θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής ευθύνης του, με την ίδια υπάλληλο, από τη Λάρισα και όχι από τον Τύρναβο, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Ο κ. Σαρχώσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης για μια ακόμη φορά εξέφρασε την έντονη ενόχληση της δημοτικής αρχής, για τις αλλαγές στην υπηρεσία, για τις οποίες η δημοτική αρχή ενημερώθηκε εξωδίκως, ζήτησε να επανέλθει η υπάλληλος στη θέση της για να εξυπηρετεί τους κατοίκους του δήμου, ώστε να μη χρειάζεται να επισκέπτονται τη Λάρισα, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτο να ενεργεί ο δασάρχης με προφορικές και όχι γραπτές οδηγίες ανωτέρων του.

Μάλιστα επειδή διαπίστωσε απροθυμία συνεργασίας από την πλευρά του Δασάρχη για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ο κ. Σαρχώσης εντός των επομένων ημερών αναμένεται να επισκεφθεί για το ίδιο θέμα την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ