ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΠΗΝΕΙΟΣΚάλεσμα σε φορείς, εθελοντικές οργανώσεις και σε όλους τους Λαρισαίους να συμμετάσχουν και να συνδράμουν στην προσπάθεια καθαρισμού της όχθης κατά μήκος της κοίτης του Πηνειού, απευθύνει ο δήμος Λαρισαίων και η δημοτική αρχή της Λάρισας, στην αφετηρία των προσπαθειών της για μία ανθρώπινη, καθαρή και αειφόρο πόλη.

Η δράση καθαρισμού της κοίτης, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Οκτωβρίου, με την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου να έχει κομβικό ρόλο στην προσπάθεια. Η συγκέντρωση των εθελοντών θα γίνει στις 09.00 π.μ στην γέφυρα Αλκαζάρ

Στη σχετική έγγραφη πρόσκληση του Δήμου προς φορείς και συλλόγους υπογράφεται από το δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Ταφύλλη, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η συνειδητοποιημένη, εθελοντική συμμετοχή του κοινού, αποτελεί το πρώτο αποφασιστικό βήμα της έμπρακτης ευαισθητοποίησης και δραστηριοποίησης των δημοτών για ένα καλύτερο περιβάλλον και αρωγός των προσπαθειών της νέας Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του ποταμού και του παραποτάμιου φυσικού περιβάλλοντος, την βελτίωση της καθαριότητας και αισθητικής της πόλης, και της παροχής καλύτερων υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.

Μέσα από την μαζική συμμετοχή θα στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι και μπορούμε, Δήμος και κάτοικοι, να διατηρήσουμε καθαρό το περιβάλλον της πόλης μας και να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές της.»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ