ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

marathonodromoiΣυνάντηση με το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, είχαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας. Στη συνάντηση που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, τα μέλη του Δ.Σ, ενημέρωσαν το δήμαρχο για τις δράσεις του Συλλόγου, τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων,   θα συμμετάσχουν στον επικείμενο 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, όπου μάλιστα αναμένεται να είναι η πλέον πολυπληθής συμμετοχή.

Στη συνάντηση επίσης, συζητήθηκε και το θέμα της διοργάνωσης του ημιμαραθωνίου «Τυρνάβος – Λάρισα» που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου καθώς και οι προοπτικές αναβάθμισης του συλλόγου.

Απο τη πλευρά του ο κ. Καλογιάννης, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στο θέμα του μαζικού λαϊκού αθλητισμού και εξήρε τον Σύλλογο για την προσφορά του σ΄ αυτή την κατεύθυνση αλλά και για την κοινωνική του δράση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Γούλας, καθώς και οι Θεόφιλος Καραχάλιος, Γιώργος Σεϊτανίδης, και Ιωάννης Γκισάκης. Συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων   Μαζικού Αθλητισμού και υπερ αποστάσεων και μέλος του τοπικού Συλλόγου κ. Νίκος Γούλας καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας κ. Μιχάλης Αναστασίου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ