ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ “ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

συριζαΤο γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο όπως είναι φυσικό προκαλεί πολλές συζητήσεις και αναδεικνύει προθέσεις και φιλοδοξίες για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων των κομμάτων. Από αυτή την πεπατημένη δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι τα στελέχη του σε όλους τους τόνους υποστηρίζουν ότι το κόμμα θα είναι αυτό που θα οριστικοποιήσει τα ψηφοδέλτια όταν ανοίξουν οι σχετικές διαδικασίες.

Οπως είναι όμως φυσικό αυτές οι διαβεβαιώσεις δεν εμποδίζουν ούτε κάποιους να συζητάνε για την πιθανή συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, ούτε όμως και τα κεντρικά στελέχη να βολιδοσκοπούν προθέσεις και διαθέσεις.

Στο πλαίσιο αυτό και σε επίπεδο ρεπορτάζ φαίνεται ότι υπάρχει πληθώρα γυναικών που θα μπορούσαν να είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό. Αν εξαιρέσει κανείς τη νυν βουλευτή Ηρώ Διώτη, ακούγονται έντονα τα ονόματα της δημοτικής συμβούλου Αγγέλας Βαγενά που μπορεί να σηματοδοτήσει τη διεύρυνση προς το ΠΑΣΟΚ αφού στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφια ενώ με δήλωσή της πριν από δύο περίπου μήνες ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα του κ. Βενιζέλου.

Εντονα ακούστηκε και το όνομα της δικηγόρου Μαρίας Γαλιού, που επίσης προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ αν και για την υποψήφιότητα της ακούστηκαν ήδη πολλές και έντονες αντιδράσεις.

Ενα ακόμη όνομα που ακούγεται για το ψηφοδέλτιο είναι και αυτό της δημοτικής συμβούλου Ασπας Σουλούκου, ενώ όπως μαθαίνουμε έντονες πιέσεις δέχεται η εκπαιδευτικός και συγγραφές Ελένη Αναστασοπούλου – Μίχη που είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και είχε διατελέσει νομαρχιακή σύμβουλος ενώ ήταν από τα βασικά στελέχη του ψηφοδελτίου του Κ. Πουλάκη στις περιφερειακές εκλογές του 2010.

Τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι δεν σταματούν εδώ ενώ μέσα σε σύντομο διάστημα είναι βέβαιο ότι θα ακουστούν και άλλα ονόματα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ