ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

ΑΕΛΟ Τύρναβος αν και με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Κισκαμπάνη, κατάφερε να φύγει με το βαθμό από το “Αλκαζάρ” χάρη στο ισόπαλο 0-0, με την ΑΕΛ να χάνει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή.

Στο “Αλκαζάρ” οι περίπου 2.000 φίλαθλοι είδαν τον Ντερνίς στην πρώτη χρονικά ευκαιρία της αναμέτρησης, 16 λεπτά μετά την έναρξή της, να σουτάρει αλλά τον Πρίφτη να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Ο φιλοξενούμενος Τύρναβος θα απαντήσει με τον Γεωργίου επτά λεπτά αργότερα με το σουτ του, να περνά άουτ.

Ατυχής ήταν και η κατάληξη των προσπαθειών των Πινδώνη και Μουλόπουλου στο 37′ και στο 45′ αντίστοιχα, εκ μέρους των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε και συνεχίστηκε, με ρυθμό πολύ πιο υποτονικό από αυτόν του πρώτου, και έπρεπε να έρθει η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κισκαμπάνη, για να ανανεώσει το ενδιαφέρον της αναμέτρησης.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η ΑΕΛ, αδυνατούσε να βρει τους χώρους, καθώς ο Τύρναβος έκλεινε τους χώρους.

Μόνο ορθολογικός τρόπος απειλής για την ΑΕΛ ήταν τα σουτ εκτός περιοχής και με ένα τέτοιο προσπάθησε με τον Μπλέντι στο 86ο λεπτό, ωστόσο και σε αυτή την προσπάθεια, η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Τύρναβος απάντησε πάλι, ίσως με την πιο κλασική ευκαιρία, με τον Ποκόνγκ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Τζούνιορ, Ντερνίς (65′ Τσιλιγκίρης), Πινδώνης, Σουάνης (58′ Μπλέντι), Περίκο, Στεφανίδης

Τύρναβος: Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Πεχλιβανόπουλος, Γεωργίου (76′ Ζυγκερίδης), Νταντίδης, Σολφερίνο (68′ Σουλιώτης), Μιλουτίνοβιτς (57′ Τσούκαλος), Παληγεώργος, Στεριανός, Ποκόνγκ.

sport24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ