MANDELAS TOURS: ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

βανσκο1Τριήμερη εκδρομή στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας διοργανώνει ενόψει των Θεοφανίων το τουριστικό γραφείο MANDELAS TOURS σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΜΠΑΝΣΚΟ:

Αναχ: 03- Επιστρ: 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015- 3 ημέρες
1η ΜΕΡΑ: ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση στις 07.00 από το γραφείο μας. Διέλευση συνόρων Προμαχώνα, στάση στο ελληνικό κατάστημα travel value, έλεγχος βουλγαρικών συνόρων και συνεχίζουμε. Περνώντας από το Σαντάνσκι και το Σιμιτλί, άφιξη στο Μπάνσκο. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου, χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το πανέμορφο γραφικό χωριό. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ Ευχάριστες μέρες στη διάθεση σας για να απολαύσετε τα χειμερινά σπόρ. Το Μπάνσκο, το νεότερο χιονοδρομικό θέρετρο της Βουλγαρίας, αλπικής μορφής και παραδοσιακό χωριό που άρχισε να αναπτύσσεται πρόσφατα. Το χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 925μ. με ψηλότερη κορυφή του χιονοδρομικού, Βίχρεν στα 2.914μ. Πολλές πίστες όλων των κατηγοριών, μπλε, κόκκινες και μαύρες καθώς και σύγχρονα λίφτ που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό σκιέρ. Προτείνουμε μια βόλτα στο γραφικό χωριό Μπάνσκο με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με τις ξυλόγλυπτες πόρτες κτισμένα σε μοναστική μορφή. Επίσης η τοποθεσία είναι ιδανική για πεζοπορία και ανάβαση σε ψηλές κορυφές όπου μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας στον καθαρό αέρα. Πολλά νεόκτιστα ξενοδοχεία με όλες τις σύγχρονες ανέσεις αλλά και σε παραδοσιακούς ρυθμούς.

βανσκο2Εσωτερική πισίνα, σάουνα, μασάζ, χαμάμ θα σας ανανεώσουν και θα σας δώσουν δυνάμεις για τις εξορμήσεις σας στην περιοχή. Στο υπαίθριο παζάρι θα βρείτε ποικιλία αθλητικών ειδών και είδη ρουχισμού. Για τους πιο χαλαρούς το χωριό διαθέτει πολλές μικρές ταβερνούλες με τοπικές λιχουδιές που θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά. Για την νυχτερινή σας διασκέδαση προσφέρονται οι ντίσκο και τα club του χωριού. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ – ΛΑΡΙΣΑ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στο χωριό. Το μεσημέρι ώρα 12:00 αναχώρηση για το ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Άφιξη, χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ψώνια. Αναχώρηση ώρα 17:00 και μέσω συνόρων Προμαχώνα, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 130 € το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
. Μεταφορά με ιδιόκτητο υπερυψωμένο λεωφορείο
. Τρεις διαν/σεις στο PERUN LOGNE HOTEL 5* Ημιδιατροφή
. Ελεύθεροι χρήση πισίνας ,σάουνας, μεταφορά στη γόνδολα
. Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ