6 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ “ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ” ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

υπολ2Από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εντοπίστηκε χθες (29-12-2014) το βράδυ στην πόλη, καφενείο – κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ηλικίας 48 ετών, μία 28χρονη εργαζόμενη ως σερβιτόρα, καθώς και τέσσερις παίκτες, ηλικίας 48, 35, 38 και 63 ετών.

Επιπλέον, αναζητείται ο 37χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, κατέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο και τη σερβιτόρα να διοργανώνουν την διενέργεια των τυχερών παιγνίων«φρουτάκια» και «TEXAS HOLDEM POKER», έχοντας θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), αποτελούμενο από δυο κεντρικές μονάδες με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους δώδεκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε τέσσερις οθόνες των οποίων εμφανίζονταν τα απαγορευμένα τυχερά παίγνια, στα οποία συμμετείχαν οι παίκτες.

υπολ1Από το χώρο του καταστήματος και από την κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ο κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής (server),
  • οι δώδεκα διασυνδεδεμένοι σ’ αυτόν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους,
  • πλήθος προπληρωμένων καρτών και αποδείξεις αυτών,
  • μεγάλος αριθμός φωτοαντιγράφων εγγράφων με στοιχεία ταυτότητας φυσικών προσώπων – παικτών,
  • χειρόγραφες σημειώσεις και καταστάσεις παικτών, καθώς και
  • το χρηματικό ποσό των (780) ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί «παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών» θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ