ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣΣυμπολίτες και συμπολίτισσες

Το 2014 που αφήσαμε πίσω μας ήταν μια δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά κατά την οποία η οικονομική κρίση και η ύφεση επέτειναν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας.

Σήμερα, είναι επιτακτική ανάγκη να ξαναπιάσουμε το νήμα, να βγάλουμε στην επιφάνεια αξίες που υποχώρησαν όπως η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια, η συναντίληψη, η αλληλεγγύη, οι αγώνες, το ήθος. Να διαμορφώσουμε όλοι μαζί τις συνθήκες για άλλη καλύτερη κοινωνία που θα έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο.

Λαρισαίες και Λαρισαίοι,

είναι καθήκον μας να μην αφήσουμε κανένα συμπολίτη μας μόνο του στην κρίση, να δυναμώσουμε τα δίκτυα αλληλεγγύης, να διαμορφώσουμε ένα διαφορετικό παράδειγμα οργάνωσης της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Ας κρατήσουμε άσβεστη την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, ας κάνουμε ότι μπορούμε για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε  ό,τι καλύτερο για το μέλλον των παιδιών μας.

Εύχομαι από καρδιάς, ευτυχισμένο και ειρηνικό 2015. Υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Ελπίζω το Νέο Έτος να φέρει θετικές ανατροπές στις ζωές μας.

Χρόνια Πολλά!

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Απόστολος Καλογιάννης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ