ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ

ΕΞΑΡΧΟΣΔήλωση με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας τη διαφωνία του για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου έκανε ο νυν διοικητής του ΕΛΓΑ και πρώην γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Εξαρχος τονίζοντας την αναγκαιότητα της ενότητας του χώρου. Στη δήλωσή του αναφέρει:

“Την ιστορικά πολύ κρίσιμη στιγμή που η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών απαιτεί από τις πολιτικές δυνάμεις εθνική συνεννόηση, είναι αδιανόητο να μην υπάρχει συνεννόηση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και να τίθεται σε κίνδυνο η συνοχή και ενότητα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Το αίτημα για εθνική συνεννόηση θα είναι πιο επιτακτικό μετά τις εκλογές, προκειμένου η χώρα να κάνει το τελικό βήμα και να ολοκληρώσει τη μεγάλη και επώδυνη προσπάθεια εξόδου από την κρίση, γι αυτό το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι εδώ και για να είναι εδώ οφείλει να είναι ενωμένο και σοβαρό.

Όλες και όλοι που τιμήθηκαν και μάλιστα κάποιες και κάποιοι πολλαπλώς από τον κόσμο της παράταξης που τα τελευταία χρόνια πέρασε δια πυρός και σιδήρου οφείλουν να επιδείξουν σύνεση, να αναλογιστούν την ευθύνη τους και να μην διαγράψουν με μια μονοκονδυλιά μια μεγάλη ιστορική διαδρομή.

Να προτάξουν για άλλη μια φορά το συμφέρον της χώρας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ