ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΣΣΥΒΑΣ

κοσσυβαςΣτο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στο νομό Λάρισας θα είναι και ο Ιωάννης Κόσσυβας, κάτοχος πτυχίου Η/Υ και δικτύων ο οποίος σε ανακοίνωσή του εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα είναι υποψήφιος αναφέροντας τα εξής:

Ο λόγος που με ώθησε να κατέβω ενεργά για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο είναι η κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα μας. Κανείς δεν πρέπει να μένει αμέτοχος βλέποντας που οδηγείται η χώρα μας από τους δύο συνεταίρους της συγκυβέρνησης.

Η αγανάκτησή μου για τα δεινά του ελληνικού λαού με έκαναν να ψάχνω να βρω τρόπους για να τιμωρήσω τους υπαίτιους και να τους στείλω εκεί που τους αρμόζει. Μόνος μου ΔΕΝ μπορώ να το κάνω. Θέλω μαζί μου όλους εσάς που νοιώθετε την ίδια αγανάκτηση και οργή. Κάθε Έλληνας ΠΡΕΠΕΙ να συμμετέχει σ’ αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε να γιγαντωθούμε και να τους πνίξουμε.

Η ιστορία της Ελλάδας δεν της επιτρέπει να είναι υποχείριο κανενός. Ο Έλληνας ήτανε πάντα περήφανος και τολμηρός. Έχει κερδίσει αγώνες που όλοι τους θεωρούσανε χαμένους. Αγώνας χαμένος, είναι ο αγώνας που δεν δόθηκε. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αγωνιζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια πιστοί στις αρχές μας και στο πρόγραμμά μας. Είμαστε οι μόνοι που δεν αλλάξαμε ούτε μία λέξη από την αρχή μέχρι τώρα.

Ο πόλεμος που δεχτήκαμε και δεχόμαστε, είναι πρωτοφανής. Εμείς όμως αντέχουμε και θα αντέξουμε γιατί το υποσχεθήκαμε στον Ελληνικό λαό. Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα λάβουν τη θέση που τους αρμόζει. Δώστε μας τη δύναμη να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο.

Πολιτικός δεν είμαι. Είμαι ένας Έλληνας, αγανακτισμένος και θέλω να βοηθήσω τη χώρα μου. Αν θέλετε κι εσείς το ίδιο, μπορείτε να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας. Δεν είμαι φερέφωνο κανενός. Δεν είμαι διαπλεκόμενος. Δώστε μου την ευκαιρία να γίνω η φωνή του απλού Έλληνα πολίτη στη Βουλή των Ελλήνων. Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι δεν θα σας προδώσω ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ