ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

000_0016Ξεκάθαρο «όχι» στο ενδεχόμενο συνύπαρξης σε μια κυβέρνηση με το «Ποτάμι», είπε από το Λάρισα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του paidis.com. Ο κ. Κουίκ χαρακτήρισε πολιτικό «αχταρμά» το κόμμα του κ. Θεοδωράκη και ξεκαθάρισε ότι στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας θα μπορούσαν οι ΑΝΕΛ να είναι σε μία κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα κάλεσε τη ΝΔ να πει με ποιους θα συγκυβερνήσει στην απευκταία περίπτωση που θα είναι πρώτο κόμμα.

Ο κ. Κουίκ από τη Λάρισα παρουσίασε τις θέσεις των ΑΝΕΛ για τον αγροτικό τομέα επισημαίνοντας ότι είναι πατριωτικό χρέος να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας της παραγωγής.

Ο γνωστός δημοσιογράφος χαρακτήρισε «αρχιψεύτη» τον πρωθυπουργό θυμίζοντας τα Ζάππεια:

«Είπε ψέματα με τα Ζάππεια, ψέματα με τις 18 υποσχέσεις στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του ’12, ψέματα ότι τελειώνουν τα μνημόνια οριστικά το ’14» και καλώντας την κυβέρνηση να μιήσει για το email Χαρδούβελη.

Παράλληλα χαρακτήρισε αριστεροφοβικό τον κ. σαμαρά θυμίζοντας ότι ποτέ αρχηγός της ΝΔ δεν είχε τέτοιες φοβίες.

Σχολιάζοντας το θόρυβο που ξέσπασε για το χιούμορ που έκανε με τους ηλικιωμένους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο κ. Κουίκ κάλεσε την Τρίτη ηλικία να δώσει δυναμικό παρών στην κάλπη μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια και να βάλει τέλος στη διακυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, αφού σε αντίθετη περίπτωση τα νέα παιδιά θα αναγκαστούν να ξενιτευτούν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ