ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΕΛΕΝΗ ΑΞΙΟΓΛΟΥ

αξιογλουΤο να πει κανείς ότι η γνωστή δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ελένη Αξιόγλου βρίσκεται παντού στο νομό Λάρισας, είναι βέβαιο ότι θα κυριολεκτήσει, αφού η αεικίνητη υποψήφια πραγματικά οργώνει το νομό.

Εχοντας αποκτήσει στενές σχέσεις με τους πολίτες εξαιτίας της συνεπούς πορείας της όλα αυτά τα χρόνια η κ. Αξιόγλου αξιοποιεί αυτήν την προεκλογική περίοδο για να ανανεώσει τις σχέσεις με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, με νέους, νέες και ηλικωμένους σε κάθε γωνιά του νομού Λάρισας.

Απόδειξη το πρόγραμμά της τις τελευταίες δύο ημέρες, το οποίο κυριολεκτικά τρομάζει κάποιους που δεν την γνωρίζουν.

Η κ. Αξιόγλου βρέθηκε στα Φάρσαλα και μεταξύ άλλων αφού μίλησε σε κομματικό ακροατήριο επισκέφθηκε τυροκομική μονάδα της περιοχής, Επίσης είχε στη Λάρισα συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΘΕΒ. Ακόμη επισκέφθηκε τον μητροπολίτη και πήρε την ευχή του για τη δύσκολη μάχη της Κυριακής, ενώ πήγε στο Οινοποιείο Τυρνάβου και στην αλευροβιομηχανία Χατζηκρανιώτη.

αξιοΕπίσης έκανε και ομιλία στο ΤΕΙ για τη Διαχείριση Δεξιοτήτων Σταδιοδρομίας ,αλλά και για την ανωτατοποίηση των ΤΕΙ, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει τα ιδρύματα να περιοριστούν σε λεκτική βελτιστοποίηση, αλλά να πάρουν αξία με:

α/ την ποσότητα των χρημάτων που εισρέουν σ αυτό

β/ την ποιότητα της παρεχομένης εκπαίδευσης

γ/ την ποιότητα του διδακτικού προσωπικού

δ/ το δείκτη ανεργίας των αποφοίτων

ε/ το μέσο ύψος των αμοιβών των αποφοίτων του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ