ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΧΩΡΑ

Προγραμματίζονται συγκεντρώσεις συμπαράστασης την ημέρα που θα γίνει η πρώτη συνάντηση των εταίρων για τη διευθέτηση του χρέους

στηριξηΕνα κίνημα στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης την ημέρα που θα ξεκινήσουν στην Ε.Ε. οι διαπραγματεύσεις για τη διευθέτηση του χρέους της χώρας τείνει να δημιουργηθεί με πρωτοβουλίες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα γίνεται και προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών για το ίδιο θέμα.

Οι διοργανωτές αυτών των εκδηλώσεων καλούν σε συγκέντρωση και στη Λάρισα με πιθανή ημερομηνία την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου. Σε κείμενο που διακινείται στο διαδίκτυο αναφέρονται τα εξής:

“Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του ” Ελληνικού χρέους ”, κατάμεστες πλατείες σε όλη την χώρα θα αποτελέσουν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί.

Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημα του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην “πολιτισμένη” Ευρώπη.

Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ