ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

449Χιλιάδες κόσμου στο Σύνταγμα (πάνω από 10-15) σε μία συγκέντρωση υπέρ (!) τηςκυβέρνησης! Σε ένδειξη συμπαράστασης στην πολιτική κατά της λιτότητας που θέλει να εφαρμόσει, αλλά και ως αντίδραση στις εκβιαστικές και επιθετικές δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων το τελευταίο 24ωρο.

Τα παράδοξα όμως δεν σταματούν εδώ. Δεν είναι μόνο το μέγα πλήθος υπέρ της κυβέρνησης, χωρίς κάποια εμφανή κομματική ή ιδεολογική τοποθέτηση. Είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν κάγκελα, πουθενά. Ούτε ΜΑΤ, ούτε αστυνομία, ούτεχημικά, ούτε κρότου λάμψης. Τα ξενοδοχεία στην πλατεία Συντάγματος φωτισμένα, να λειτουργούν κανονικά χωρίς να έχουν κατεβάσει ρολά. Όλα ωραία και ειρηνικά. Όπως πρέπει να είναι.

Το αυθόρμητο κάλεσμα ξεκίνησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το facebook κυρίως, αλλά και το twitter. Καλούσε τους Έλληνες πολίτες να συγκεντρωθούν στις 6 το απόγευμα έξω από τη Βουλή για να καταδείξουν την αποφασιστικότητά τους να δοθεί τέλος στη λιτότητα και στα σκληρά μέτρα που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα. Εκτός από τους απολυμένους σχολικούς φύλακες, δεν υπάρχουν άλλα πανό ή σημαίες. Μεταξύ των συνθημάτων που ακούγονται, ξεχωρίζουν κάποια που έχουν ως επίκεντρο τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τις… γραβάτες.

Μας ήρθαν στο νου στιγμές από τους αγανακτισμένους.

efsyn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ