ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Διπρόσωπη» εμφανίστηκε σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης η Ολύμπια Λάρισας, που  στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών υποδέχτηκε τον Άρη Θεσσαλονίκης τον οποίο και κέρδισε δύσκολα με σκορ 69-62.

Παρά την απουσία της Καψοκόλη  λόγω τραυματισμού οι παίκτριες του Θοδωρή Λιάκου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το ταμπλό  να δείχνει 38-24.

Αμυντικά κενά, κακές επιλογές στην επίθεση, ατομικές ενέργειες και 4 φάουλ από τη σέντερ της ομάδας πριν τη συμπλήρωση του τρίτου 10λέπτου άλλαξαν την εικόνα του αγώνα στην επανάληψη δίνοντας… δικαιώματα στον Άρη που πλησίασε στον πόντο!

Η σοβαρότητα και η εμπειρία μέτρησαν στο τέλος και έδωσαν τη νίκη στις «πορτοκαλί».

Ξεχώρισαν οι Κυριτσάκα, Σπυροπούλου και Κουτσουνούρη ενώ άλλους 25 πόντους πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Χαβαλέ που οδηγεί την κούρσα των σκόρερ  στην κατηγορία.

Επόμενη  αντίπαλος για τα κορίτσια της Ολύμπιας η ομάδα του  Ηρακλή, σε  αναμέτρηση εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Λιάκος) Κυριτσάκα 12(2), Σουλιώτη 6, Σπυροπούλου 10(1), Χαβαλέ 25(3), Κουτσουνούρη 13(1), Αραπακοπούλου, Καλλίδου 3, Ράπτη, Ντριστέλα, Σκαρλή.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ