ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ Η ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Θωμάς Βασιλείου

βασιλείουΈπεσε η αυλαία της 10ης Πανελλήνιας Γεωργικής Έκθεσης που μόνο πανελλήνια δεν ήταν καθώς φέτος ήταν τόσο συρρικνωμένη όσο κάθε άλλη χρονιά. ΟΙ άστοχοι χειρισμοί και η ανικανότητα του Δήμου Λαρισαίων οδήγησαν στην αποτυχία της έκθεσης, και την κατέστησαν ένα τοπικό πανηγυράκι.

Συζητώντας με φίλο εκθέτη μεγάλης εταιρίας στο χώρο, μου είπε σε μια κατ ιδίαν συζήτηση μας ” Θωμά πεταμένα λεφτά, να δεις εκθέσεις του εξωτερικού και τότε θα καταλάβεις”. Ο Δήμος Λαρισαίων αφού χρέωσε 15 ευρώ περίπου το τετραγωνικό, μετά άφησε τον κόσμο να ψοφήσει στο κρύο.

Αυτά τα παιδιά εκεί στο Δήμο δεν έκαναν τίποτα να συμβάλουν στην επιτυχία της έκθεσης τιμώντας έτσι τα λεφτά των εκθετών και του κόσμου  που τους επισκέφτηκε. Έτσι λοιπόν θα έπρεπε να διοργανώσουν ημερίδες ενημέρωσης της νέας ΚΑΠ, όπως και την ενημέρωση των αγροτών σε τρέχοντα θέματα. Επιδείξεις αγροτικών μηχανημάτων σε συνεργασία με τους εκθέτες, και συνεργασία με διάφορους φορείς και την ενημέρωση στις νέες καλλιέργειες. Πέρασαν έξι μήνες με την νέα δημοτική αρχή και η περίοδος χάριτος τελείωσε, θα πρέπει η δημοτική αρχή να καταλάβει ότι η προεκλογική πασαρέλα στις πλατείες και στις ρούγες της Λάρισας τελείωσε.

Λοιπόν  περιμένουμε να μας πουνε τι σκέπτονται και τι μπορούν να κάνουν για την περιφέρεια της πόλης που είναι από τις πιο δυναμικές της χώρας. Αυτό που μέχρι στιγμής βλέπουμε είναι ο αυτόματος πιλότος της εποχής Τζανακουλη να οδηγεί τον Δήμο Λαρισαίων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ