ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΟΜΗΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Νασιακόπουλος τελικήΑπό το γραφείο Τύπου του δήμου Κιλελέρ, δόθηκε η παρακάτω απάντηση στην ανακοίνωση της παράταξης του πρώην δημάρχου Ρ. Κομήτσα σχετικά με τα οικονομικά του δήμου και τη συζήτησή του σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου:

Ύστερα από την επιστολή που δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο στις 17.02.15 της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών» του Δήμου Κιλελέρ και του αήθους και υβριστικού περιεχομένου της, δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κ. Κομήτσα στον ολισθηρό δρόμο που επέλεξε.

Προτείνουμε στον τέως Δήμαρχο να παραμερίσει τις όποιες προσωπικές πικρίες και να επιδείξει την απαιτούμενη ψυχραιμία, σοβαρότητα και  αυτοσεβασμό, αλλά κυρίως να επιδείξει σεβασμό στο θεσμικό ρόλο που οι Δημότες του Κιλελέρ του αξίωσαν, αυτόν του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.

Θα ασχοληθούμε ξανά με το συγκεκριμένο θέμα όταν διεξαχθεί η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα οικονομικά του Δήμου, την οποία ο κ. Κομήτσας αρχικά προκάλεσε και στη συνέχεια ο ίδιος ζήτησε την αναβολή της δηλώνοντας απροετοίμαστος. Για την αποκατάσταση της αλήθειας καταγράφουμε το γεγονός  ότι οι εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών – λογιστών ήταν στη διάθεση των δημοτικών συμβούλων της μείζονος και της ελάσσονος μειοψηφίας από την 15η Δεκεμβρίου 2014.

Έως τότε, περιμένοντας τον κ. Κομήτσα να ενημερωθεί για το περιεχόμενο των εκθέσεων που αφορούν πεπραγμένα της δικής του θητείας, επιλέγουμε να ασχοληθούμε με τα σοβαρά και τρέχοντα ζητήματα του Δήμου μας με συνέπεια και σοβαρότητα έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών του Δήμου Κιλελέρ, μακριά από προκλήσεις και στείρες αντιπαραθέσεις, όσο και αν τις επιδιώκει ο τέως Δήμαρχος, προκειμένου να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Οι προσπάθειες εντυπωσιασμού μέσω του τύπου δεν πείθουν τους πολίτες του Δήμου Κιλελέρ οι οποίοι διαθέτουν και νου και κρίση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ